За продажба Четиристаен, Kruče, Ulcinj, Черна Гора, Izvorska bb

За продажба - Cod. 29562

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 300 m²
  • Номер на стая: 9
  • Етаж: 3

Къщата се намира на 300 квадратен метър на сайта (12 m х 25 метра) и е 40 м от морския бряг. Гледката към морето е спираща дъха. Цялостният размер на къщата е 177кв м плюс допълнителен сто и петдесет кв. М на балкон. Нов асфалтов път води до него.
Тя е построена с цел на къща за почивка за почивка и отдаване под наем. Специалните грижи, относно климата, бе дадена на позицията на грандиозни балкони.

Палми и кипариси са засадени на място, на предната тераса е покрита с огромна смокиня и в задния двор на сянка се формира от лоза, заедно с дървета от лимон, портокал, грейпфрут, японски ябълка и много цветя.

Къщата има приземен етаж от 120м2 (4 стаи, трапезария, кухня с вградени трапезария, 2 бани и един магазин). На първия етаж е предназначен за отдаване под наем и се състои от 3 апартамента на 57кв м по размер и с сенчести балкони от 60 кв. М в цялостния размер. Всеки апартамент разполага с една стая, малка кухня, баня и вратата на балкона.
На втория етаж, с някои инвестиции, предлага възможности за надграждане и изграждане на жизненото пространство на над деветдесет квадратен метър. Балконът на трийсет и две кв. М вече е построена.
Освен всичко това, има гараж от 20 кв. М, склад на 10 квадратни метра и с казанче от 20m3.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB