За продажба Двустаен, Bar, Bar, Черна Гора, Bulevar Revolucije 10A, 85000 Bar

За продажба - Cod. 38596

  • Типология: Двустаен
  • Област: 96 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 2

Тристаен апартамент за продажба от 96 м2, на 4-ти етаж. Състои се от просторна дневна и трапезария, кухня, тераса 15м2 с изглед към морето, баня, тоалетна и две спални. Модерната мулти-сплит система ще осигури температурата в апартамента в съответствие с външните климатични условия и според вашите предпочитания. Мястото е в близост до всички необходими институции - училища, детски градини, здравни заведения, спортни зали, както и магазини и крайбрежни брегове. В сградата има парк с разнообразни удобства - детска площадка, зона за разходка, зона за кучета, колоездачна пътека.
Сградата разполага с два по-малки и един по-голям товарен асансьор. Рецепцията в просторната зала ще бъде на разположение на обитателите за 24 часа, заедно с официалната охрана и напълно активирано видеонаблюдение.
Ако решите да наемете, можете да наемете апартамента си като допълнително хотелско съдържание, което ще се намира в нашия комплекс, и винаги можете да проверите информацията за броя на дните на мобилния си телефон, благодарение на системата за интелигентни къщи на Тесла, която ще бъде оборудвана с апартамента. Можете да прочетете повече за управлението на функциите в апартамента, който предлага, на адрес www.sohocity.bar.
Закупуване директно от инвеститора.
,

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB