За продажба Едностаен, herceg novi, Herceg Novi, Черна Гора, Sava Bajkovica 19A

За продажба - Cod. 38334

  • Типология: Едностаен
  • Област: 60 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 4

Поради закупуването на къща, ние продаваме нашия красив тавански апартамент в Херцег Нови.

Този черногорски крайморски град, разположен на 50 км южно от хърватския Дубровник, на 10 км от границата с Хърватия, се счита за културна столица на Черна гора. Той е и една от основните черногорски туристически дестинации. Той е известен като спа и здравен център; в близост до Игало има изобилие от лечебна морска кал, наречена "igaljsko blato" (кал на Igalo) и минерални извори, наречени "igaljske slatine" (водни извори в Igalo). Летище Тиват (Черна гора) - 23 км, летище Дубровник (Хърватия) - 30 км. Така Херцег Нови е добре свързан с Великобритания, Франция, Германия. През лятото се добавят много редовни и чартърни полети за допълнителни европейски дестинации.
Апартаментът е 60 кв.м, плюс тераса от 10 кв.м, тераса от 3.4 кв.м, таван от 5 кв.м.


Апартаментът разполага с 1 спалня от 10 м2, дневна-кухня от 27 м2, комбинирана тоалетна с душ, просторен коридор-коридор.
Просторна тераса с южно изложение предлага зашеметяваща гледка към входа на Которския залив. Терасата е оборудвана с тенти за дъжд и слънце.
Апартаментът се намира на 4-ти етаж в 4-етажна сграда. Специален чар на апартамента дава високи тавански тавани.
Сградата се намира в комплекс, състоящ се от две 8-жилищни сгради с басейн.
В непосредствена близост до комплекса има мандаринова градина с детска площадка.
Има паркинг.
Комплексът се намира в един от най-добрите райони на града, на 5 минути от автогарата, което ви позволява да се справите без кола. С автобус можете да стигнете до почти всеки град на Черна гора, както и до Дубровник (Хърватия), Сплит (Хърватска), Белград (Сърбия), Сараево (Босна и Херцеговина) и някои други градове на бивша Югославия.
Районът е тих и спокоен, без шума на стария град, въпреки че основният площад на стария град е само на 7 минути пеша. В непосредствена близост се намират банки, поща, ресторанти, туристическа агенция. До пристанището на стария град, както и до плажовете е 15 минути пеша. До насипа можете да слезете с количка, без стъпки за 20 минути.
В непосредствена близост до клиниката, фитнес залата, училището, магазините и аптеките. Цените на храните и разходите за живот са значително по-ниски, отколкото в съседна Хърватия или в Западна Европа. Отношението към чужденците е традиционно приятелско, въпросът за сигурността не си заслужава.


Комплексът е построен през 2008 г. За последните 3 години апартаментът е бил използван за постоянно пребиваване. Апартаментът разполага с ефективни норвежки електрически нагреватели, така че апартаментът е сух и топъл. Той също е оборудван с климатик.
Апартаментът е готов за живеене, ако има нужда от незабавно придвижване - всички уреди и необходимите мебели са на разположение.


Закупуването на апартамент ще позволи на собственика да получи разрешение за пребиваване в Черна гора, която има официален статут на страна кандидатка за членове на ЕС. Към момента на влизане цените на имотите в Черна гора ще са склонни към цените в Хърватия, които сега са с 30% по-високи. Това означава, че закупуването на апартамент може да бъде интересно за инвестиционни цели. Валутата на Черна гора е евро. За разлика от много други европейски страни, при закупуване на апартамент в Черна гора не е необходимо купувачът да открие сметка в черногорска банка: средствата могат да се прехвърлят по сметката на продавача директно от сметката на купувача в чужбина. В Черна гора е необходимо само да се платят услугите на нотариус и преводач, както и данък.

До 1 април (нашата дата на заминаване) цената на апартамента е 105 хил. Евро, а по-късно - 115 хил. Евро

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB