За продажба Вила, Prcanj, Kotor, Черна Гора, Prčanj 3

За продажба - Cod. 33674

  • Типология: Вила
  • Област: 2500 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

Нетната площ на къщата е около 300 м2. Мазето е сравнително малко пространство, което се използва като винарска изба. Планът на етажа включва голям салот, огромна кухня с 2 отделения и баня, гараж и складово помещение, използвано за аксесоари за лодки. Първата история включва 4 спални, баня и библиотека. Втората история е в частта от къщата, която е обитавана от дълго време, така че няма реална цел, но служи само като комуникация към покривната тераса. Урбанизираният парцел около къщата, 1000 м2, е организиран и построен като външна дневна с тераси, павирани пътеки, стълбища, 5 кладенци прясна вода, с много различни видове плодове. Тъй като пристанището пред къщата също принадлежи на семейството, е възможно да се получи лично легло. В приложените файлове изпращам кадастрален чертеж (парцели 844, 845/1 и 845/2), градоустройствен план на Prčanj (DUP на Prcanj) и List nepokretnosti (Документ за собственост). Възможно е да видите имота по всяко време.
Цената на имота е 900 000 евро, включително античните венециански и бидермайерски мебели и картини (Артур Верона и други)

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB