За продажба Вила, zabrdje, Lustica, Черна Гора, Zabrdje bb

За продажба - Cod. 42925

  • Типология: Вила
  • Област: 176 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

Добре дошли в тази красива каменна къща, сгушена в живописното село Забрдже, разположено на очарователния полуостров Лущица. Този очарователен имот излъчва селски чар, като същевременно предлага модерни удобства и зашеметяваща гледка към морето. Разположена върху щедър парцел от 731 квадратни метра, тази резиденция представлява идилично убежище.

Когато наближите имота, ще бъдете посрещнати от затворен вход и красиво изградена каменна стена, гарантираща уединение и сигурност. Основната къща, с размери 176 м2, е разположена на две нива и се отличава с добре обмислен етажен план. На приземния етаж ще намерите просторна кухня с трапезария, идеална за провеждане на събирания и създаване на кулинарни изкушения. Прилежащата всекидневна предлага приятна атмосфера, което я прави идеално място за почивка и забавление.

Придвижвайки се до първия етаж, ще откриете три удобни спални, предлагащи достатъчно място за почивка и подмладяване. Две бани са проектирани да задоволят нуждите на жителите и гостите. Интериорът се отличава с изискана комбинация от традиционни и съвременни елементи, като вниманието към детайла се вижда на всяка крачка.

В непосредствена близост до основната къща има отделна малка структура от 25 квадратни метра, която може да служи като къща за гости или частно убежище. Това допълнително пространство предлага гъвкавост и удобство за приемане на посетители или упражняване на лични хобита.

Излизайки навън, ще бъдете пленени от старинния двор, украсен с тучна зеленина и зрели дървета. Добре поддържаното озеленяване създава спокойна и спокойна атмосфера, позволяваща на обитателите да се потопят в красотата на природата. Акцентът на откритата зона е големият басейн и зоната за къпане, които ви канят да се отпуснете и да се насладите на средиземноморския климат.

Със своето отлично местоположение в спокойно село, тази каменна къща предлага оазис на спокойствие и бягство от натоварения свят. Независимо дали търсите постоянно пребиваване или ваканционно убежище, този имот предлага изключителна възможност да прегърнете хармоничен начин на живот сред красивата крайбрежна природа на полуостров Лустица.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB