За продажба Двустаен, Tivat, Tivat, Черна Гора, Donja Lastva

За продажба - Cod. 38309

  • Типология: Двустаен
  • Област: 56 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 3

Тристаен, напълно обзаведен апартамент в Тиват, разположен в ламела до главния път, който води до ферибота Лепетане - Каменари.

Апартаментът е с площ от 56 м2 и се състои от всекидневна, която продължава в кухнята в ъгъла, две спални, бани и големи тераси. Той е напълно оборудван с цветни тапети, декоративни елементи на тавана на хола и дървени подове в стаите. Банята е напълно оборудвана със санитарни възли, стените са покрити с плочки и подови настилки с дърво. Две спални предлагат общо три спални места, едно единично легло и едно двойно легло в другата стая. Изходът към терасата е възможен от хола, той е оборудван с градински мебели и предлага непрекъснат изглед към морето, което особено разкрасява цветните палми и борове, преплетени с лазурни тонове на небето и морето.

Пред ламелата здравата растителност постоянно поддържа въздуха и излъчва приятни миризми, давайки на жителите пълната атмосфера на престоя си в природата.

Можете да разчитате на годишната възвращаемост от издаването на 8% от обявената продажна цена, като се има предвид, че настоящият собственик на апартамента издава апартамент на цена от 100,00 EUR на ден през летния сезон. Апартаментът е вече резервиран за половин ден през сезона.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB