За продажба Едностаен, herceg novi, Herceg Novi, Черна Гора, Sava Bajkovica 19A

За продажба - Cod. 39141

  • Типология: Едностаен
  • Област: 60 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 4

Във връзка с покупката на къща, ние продаваме нашия красив тавански апартамент в Херцег Нови.

Този черноморски град, разположен на 50 км южно от хърватския Дубровник, на 10 км от границата с Хърватия, се счита за културна столица на Черна гора.

Летището в Тиват (Черна гора) е на 23 км, а летището в Дубровник (Хърватия) - на 30 км. Дори през зимата от Тиват до Москва лети 2-3 полета дневно (Aeroflot, Pobeda, S7, Montenegro Airlines). През лятото се добавят много редовни и чартърни полети, което позволява например да лети директно от Санкт Петербург и Екатеринбург.
Жилището е 60 кв.м, плюс тераса от 10 кв.м, балкон от 3,4 кв.м, таванско помещение 5 кв.м.


Апартаментът разполага с 1 спалня 10 кв.м, всекидневна-кухня 27 кв.м, комбинирана баня с душ, просторна зала-коридор.
Откритата просторна тераса с южно изложение предлага прекрасна гледка към входа на Которския залив. Терасата е оборудвана с тенти от дъжд и слънце.
Апартаментът се намира на 4-ти етаж в 4-етажна сграда. Високите тавански тавани придават на апартамента особен чар.
Сградата е разположена в комплекс, състоящ се от две 8-апартаментни сгради с басейн.
В близост до комплекса е мандаринова градина с детска площадка.
Има паркинг.
Комплексът се намира в един от най-добрите райони на града, на 5 минути до автогарата, което ви позволява да направите без кола. С автобус можете да стигнете до почти всеки град в Черна гора, както и до Дубровник (Хърватия), Сплит (Хърватия), Белград (Сърбия), Сараево (Босна и Херцеговина) и някои други градове на бивша Югославия.
Районът е тих и спокоен, без шум от стария град, въпреки че главният площад на стария град е само на 7 минути пеша. В непосредствена близост са банки, поща, ресторанти, туристическа агенция. Пристанището на стария град, както и плажовете са на 15 минути пеша. Можете да слезете на алеята с количка, без стъпки за 20 минути.
На пешеходно разстояние от клиника, фитнес зала, училище, магазини и аптеки. Цените на храните не са по-високи (а често и по-ниски) в Москва. Отношението към руснаците е традиционно дружелюбно, въпросът за сигурността не си заслужава.


Комплексът е построен през 2008г. През последните 3 години апартаментът се използва за постоянно пребиваване. Жилището има ефективни норвежки батерии, което прави апартамента сух и топъл. Той е оборудван и с климатик.
Жилището е готово за живеене, ако има нужда да се регистрирате веднага - налични са всички уреди и необходимите мебели.


Купуването на апартамент ще даде възможност на собственика да получи разрешение за пребиваване в Черна гора, което има официалния статут на държава - кандидатка за членство в Европейския съюз. Към момента на влизане цените на недвижимите имоти в Черна гора ще са склонни към цените в Хърватия, които сега са с 30 процента по-високи. Валутата на Черна гора е еврото. За разлика от много други европейски страни, при закупуване на апартамент в Черна гора не е необходимо да се показва източникът на средства, ако е необходимо, можете да извършвате плащания в Руската федерация. В Черна гора ще е необходимо само да се плащат за услугите на нотариус и преводач, както и данък.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB