За продажба Къща, prčanj, Kotor, Черна Гора, 197, Kotor 85335

За продажба - Cod. 36416

  • Типология: Къща
  • Област: 2261 m²
  • Номер на стая: 12
  • Етаж: 3

Продажба на луксозен туристически комплекс за семеен бизнес


ВНИМАНИЕ !!! Предлагаме за продажба туристически комплекс клас «лукс» за почивка на брега на залива Бока (първа линия). Комплексът може да бъде разгледан за живеене и управление на семеен бизнес в Черна гора. Много удобно и комфортно място за почивка в Черна гора, което е търсено сред туристите. Комплексът включва:

1.) 2 парцела с обща площ 2261 м2 на първа линия на залива Бока в курортното село Prcanj близо до Котор. На тези парцели има следните обекти:
- жилищна сграда 1 етаж с площ от 137 м2 с озеленен вътрешен двор и достъп до кея (къщата е изградена с всички разрешителни и има разрешение за построяването на втория етаж);
- незавършена вила на 3 етажа за 2 отделни апартамента (без довършителни работи) с технически блок от 590 м2.

2.) Парцел в Национален парк Дурмитор с площ 920 м2 - Заблък, в курортното селище Мощички Гай, на 2км от ски-лифтовете на ски курорта (за изграждане на жилищна сграда).

Този комплекс е подходящ за целогодишно обитаване и бизнес в Черна гора:
можете да живеете в основната къща и да дадете под наем 2 апартамента от луксозна вила за почивка на брега на залива Котор. Също така е възможно да се построи къща за отдаване под наем на парцел в Национален парк Дурмитор, който ще бъде търсен през цялата година, през лятото - от любителите на планината, а през зимата - от любителите на ски курорти.

Вилата на брега на залива Котор е на последния етап от строителството: необходимо е да завършите козметичните ремонтни и строителни работи, ВиК и домакински уреди, за да завършите къщата с мебели. Тези материали са на разположение, пълен набор от санитарен фаянс, климатична система, 2 плувни басейна, сауна и др.

Този туристически комплекс е печеливша инвестиция за стабилен бизнес с големи възможности за развитие, което значително увеличава стратегическата му стойност.
Ще предоставим подробна информация при поискване.


Цената на комплекса, земя и недвижими имоти в Черна гора е 1`490'000 евро
още снимки

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB