За продажба Къща, Sutomore, Bar, Черна Гора, Sutomore

За продажба - Cod. 40890

  • Типология: Къща
  • Област: 192 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 2

В центъра на Сутоморе в близост до училище "Kekec", само на 300 метра от главния плаж, на 6-8мин. ходене по равнина (Спичанско поле). Вила Gajić се намира в урбанизираната част на града-Mirošica 1. Местоположението на вила "Gajić" е изключително удобно: на 250 метра от автогарата, на 450 метра от гарата и на 37 км от летище Подгорица. От вила "Gajić", на 25 метра, има супермаркет, а до него има ресторант. Срещу вилата се намира друг ресторант, предлагащ местна кухня. На 200 м, на магистралата има мегамаркет "Воли" с голям асортимент от продукти, а на 150 м от вила "Гаич" мегамаркет "Аромат" и "зелен" пазар. Също така е важно на 150 метра, когато отидете на главната улица до плажа, да има здравен център и поща.
Капацитетът за настаняване на вила "Gajić" (висок приземен етаж + 2-ри етаж) се състои от напълно оборудвани апартаменти (два двойни и един петспален) с отделни кухни и пет тройни студия с общ кухненски бокс. Общата регистрирана използваема площ на сградата е 192 кв.м и разполага с 24 легла (+2 допълнителни). Всички апартаменти и студия са климатизирани и съдържат: подходящи мебели, телевизори, интернет, хладилно оборудване за храни и напитки, отделни бани и тераси с градински мебели и чадъри. В допълнение към споменатите апартаменти и студия има и перално помещение, както и складово помещение за други нужди (пране, хигиенни продукти и др.). Освен това пред къщата има паркинг с пет паркоместа.
Парцелът (1/1) зад къщата и пред къщата е с обща площ от 120 квадратни метра и се състои от озеленена градина с две градински мебели и чадъри и принадлежи към двойните апартаменти. Градината е дискретно осветена вечер. Също така, част от градината е предназначена за сушене на пране. Също така е важно, че на посочената площ на парцела от около 100 кв.м зад къщата има възможност за изграждане и разширяване на съществуващата сграда.
Благодарение на отличното местоположение, външен вид и оборудване на съоръжението, вила "Gajić" от години предоставя на гостите качествени услуги за взаимна изгода. За по-подробна информация можете да се свържете директно със собственика на телефон: +381/641712000 (Белград) / + 382 68308532 (Сутоморе-Черна гора). Цената е по договаряне.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB