За продажба Тристаен, Djerane, Ulcinj, Черна Гора, Djerane 2

За продажба - Cod. 41871

  • Типология: Тристаен
  • Област: 140 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 4

Напълно оборудвана, класически проектирана 143 квадратни метра жилищна площ с 3 спални
Оригинални 2 отделни апартамента, превърнати в едно напълно оборудвано модерно, но класическо проектирано жилищно пространство. Голяма комбинирана стилна всекидневна/трапезария с югоизточно изложение с големи прозорци и балконски врати (и двата предни балкона са достъпни от всекидневната) предлага релаксираща гледка към зелената околност, както и към Адриатическо море. Две спални, които подобно на всекидневната са с подове от твърда дървесина, са оборудвани с просторни гардероби с плъзгащи врати по поръчка с повече от достатъчно място за съхранение. И двете спални имат плъзгащи се врати, осигуряващи достъп до балкони. Третата спалня първоначално е кухненско пространство, следователно по-малка и също така би служила като перфектно място за съхранение. Имотът разполага с 2 бани, и двете с тоалетна, мивка и душ, плюс пералня. Едната баня е с комбинация вана/душ, а другата с душ кабина. Всеки от тях има независим електрически бойлер. Кухнята е оборудвана с хладилник, индукционна плоча за готвене, фурна, аспиратор и съдомиялна, които са модерни и висококачествени. В кухнята са монтирани допълнителни шкафове по поръчка за увеличаване на пространството за съхранение.
Два независими инверторни AC модула служат за охлаждане през летните месеци, както и за отопление през зимните месеци. Коридорите, всекидневната(ите) и спалните могат да се охлаждат или да се отопляват от тези модули. Освен това в хола, както и в спалните са монтирани електрически нагреватели.
Като цяло, перфектно жилищно пространство, където качеството е важен фактор за интериора, което се вижда в материалите и оборудването. Независимо дали за семейство, или търсите перфектен втори дом, това жилищно пространство разполага с всички удобства и комфорт, осигурени за незабавно нанасяне.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB