За продажба Тристаен, Budva, Budva Riviera, Черна Гора, Rozino I

За продажба - Cod. 38310

  • Типология: Тристаен
  • Област: 97 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 4

Обзаведен тристаен апартамент на четвърти етаж в жилищна сграда в село Розино в Будва.
Този апартамент от 97 м2 е разделен на два етажа.

Първият етаж е 72м2 и се състои от: коридор, дневна с кухненски бокс и трапезария, баня, две спални, гардероб и тераса.
Двете спални предлагат общо четири спални места, с две единични легла в едно, и двойно легло и гардероб в другата стая. В голямата дневна има ъглов комплект в бежов цвят, стойка за телевизор, телевизор, с отворена кухня в средата, която перфектно се вписва в цялото с приятен аксесоар с форма на бар. Изключителният дизайн на кухнята се състои от висококачествени вградени елементи и разполага с всички необходими уреди. В трапезарията има маса за хранене за шест души. Има и балкон с изглед към града и частичен изглед към морето. Голямо двойно шкафче в коридора, на височината на тавана, предлага достатъчно място за вашите дрехи. Подовете в стаите са от висококачествена дървесина, а банята е оборудвана с керамични плочки и модерни санитарни елементи.

 До горните етажи се стига през вътрешните дървени стъпала. Той е с площ от 25 квадратни метра и се състои от спалня, баня и дрешник. Спалнята е оборудвана с две отделни легла, които могат да бъдат свързани, ако е необходимо, с нощни щандове и в пристройката има охрана. Разполага със собствена баня, оборудвана със санитарни възли, керамични заплати и душ кабина.

Апартаментът е много добре обзаведен и оборудван с орел.

Няколко магазина и пазари, включително пазар, кафенета, ресторанти, аптеки и детски площадки, се намират само на няколко крачки от тази жилищна сграда.

Апартаментът се намира в Розино, на 750м от плажа, на 1 км от центъра на града и на 2 км от Стария град на Будва.
 Този апартамент се отдава лесно под наем, особено през летния туристически сезон, когато средната цена на ден достига 150.00 евро, или 6-7% от покупната цена на година

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB