За продажба Тристаен, Montenegro, Budva Riviera, Черна Гора, Humci Cetinje

За продажба - Cod. 39682

  • Типология: Тристаен
  • Област: 1296 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 10

Сградата се намира в Хумци върху парцел от 1296 квадратни метра, заграден с каменна ограда. По-малката сграда е почти завършена. Има електричество, водопроводни тръби са монтирани на първия и втория етаж. Гаражът има канал, баня. Сградата е с обща площ 90 квадратни метра 45.

Другата сграда е с около 530 квадратни метра външна част, а бетонната плоча на първия етаж е 288 м2, реконструиран е долният етаж, 2 бани, коридор, кухня с килер, хол, 2 стаи, изход към гаража и съхранение. На горния етаж е оставено пространство в една част. Покривът на покрива е, изолацията е от битум, кондор, каменна вата, дъска, фолио, ленти и шведски лист. Къщата е тухлена, построена с австрийски лиценз, през лятото се охлажда, а през зимата се отоплява.

Електричеството се довежда до входа, а тръбите от водата се поставят към един и същ обект. Проектът се прави под експертен надзор.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB