За продажба Тристаен, herceg novi, Herceg Novi, Черна Гора, Sveta bubala 6

За продажба - Cod. 27439

  • Типология: Тристаен
  • Област: 134 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 3

Продажба от собственик! Изключително напълно обзаведен мезонет 134 + 10 m2 на едно красиво място в Херцег Novi.Discount цена от 270 000 до 220 000 евро!
На 100м от морето с невероятна гледка към морето.

Апартаментът мезонет се намира и един сертификат за собственост е на разположение при поискване.

Интерком, две De Luxe бани, огромен хол на 41 m2 (изглед към морето), оборудвани спални с гардероби (спалня стая един е с изглед към морето), кабелна телевизия и интернет, пералня, миялна машина, нов хладилник с общ капацитет 529 литра (четири врати), готварска печка и котлони на газ, три климатика, камина - печка на дърва, LCD TV, складово помещение на тавана на 10 m2 + (134 m2 апартамент), красива тераса с панорамна гледка към морето, на балкона има тента, тераса, надеждно водоснабдяване, допълнителен капацитет на гориво 1000 литра с електрическа помпа, галерия на домашния офис с библиотека, разположен на последния етаж.

Жилището е добре осветено от слънчева светлина, с отлична топлоизолация и нови алуминиеви Windows. Покривът е направен в съответствие с най-новите стандарти. Ние използвахме материали от италианската фирма ISOTEC, която гарантира 50 години на топлоизолация и хидроизолация.

Penthouse единици повишен комфорт. Но той може да бъде разделена на две отделни апартаменти. По време на строителството, ние направихме план за това.

Идеален апартамент в красивия град на 650-годишна възраст. Градът на слънцето, Мимоза, поети и художници. Част от града, в който се намира апартаментът, се нарича "Topla". "Topla" в черногорския, означава "топла". Тези, които живеят тук през зимата най-добре знае защо това е така. В непосредствена близост до апартамента на последния етаж е модерен четиризвезден хотел Sun Resort. В допълнение, в непосредствена близост до апартамента е къщата на известния югославски писател и носител на Нобелова награда Иво Андрич. Мезонетът се намира в близост до всички важни съоръжения: полиция, медицински център, музей, тенис кортове. В същото време, напълно изолиран от трафик и шум. Мезонетът се намира далеч от градския транспорт на 150 метра. Famous Институт по физиотерапия и рехабилитация, д-р Симо Милошевич е на 1,5 километра. В допълнение, спортен център, плувен басейн с олимпийски, Руската православна църква е на разстояние 1,5 км от две международни летища, Тиват и Дубровник (Хърватска) е на 23 и на 27 км.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB