За продажба Едностаен, Budva, Budva Riviera, Черна Гора, Budva

За продажба - Cod. 24641

  • Типология: Едностаен
  • Област: 40 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 5

Продава директно от собственика, апартамент с изглед към морето, на 5 минути от плажа, в центъра на града!
Местоположение: Будва
Площ: 40 m2
Брой стаи: 2
Етаж: 5/6
Разстояние от морето: 100 m
Гледка: море
Цена: € 74 000

Продава апартамент с изглед към морето и само на пет минути от плажа! Апартаментът се намира в центъра на града, в сграда, която е построена в съответствие с най-строгите критерии за изграждане! В предната част на сградата е поддържан парк и детска площадка, алеи за разходка, облицовани с палмови дървета, водещи към морето, паркинг. Апартаментът е с изглед към морето и остров Свети Стефан, и красива л парк.
Състои се от: антре, хол, отделна спалня с двойно легло, отделна кухня, коридор и баня с душ. Той разполага с голяма тераса, която е остъклена и може да се използва в друга стая в апартамента, апартаментът разполага с общо 5 легла. Има възможност за разширяване с още един етаж .Apatment се продава с обзавеждане, оборудване и всички необходими домакински перални машини, климатици Mitsubishi, хладилник, готварска печка, LCD TV, ютия, сешоар и всички кухненски прибори. Към апартамента има Wi-Fi интернет и телевизор с руски телевизионни канали. Пред сградата има супермаркет и пекарна. Наблизо е луксозен жилищен комплекс "Tre Canne", който разполага със спа център, магазини, бутици, италиански кафе и ресторант. До новия търговски център TQ Plaza се достига за по-малко от 5 минути. Историческият център на Будва - Стария град, на не повече от 10-12 minutes.This апартамент е чудесно за тези, които изберат качествени имоти с комфорт и близост до морето. Апартаментът е еднакво удобна за всички възрасти, и дава много възможности, поради факта, че тя е в центъра на града. Много добра оферта - центъра на града на по-ниска цена (стойността на имота в тази област е от 2500 до 5500 евро / м2)

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB